söndag 27 september 2009

Vem är dagens Ronnie?


Ta del i vår omröstning i spalten här brevid. Vem tycker du mest påminner om Ronnie av dagens Formel 1-förare? De nominerade är följande:


Rubens Barrichello

Har fått tampas med starka stallkolleger men ändå lyckats sluta som säsongstvåa två gånger. Har dessutom haft ett envist oflyt i sitt hem-Grand Prix (Brasiliens) och aldrig vunnit det.

Ronnie fajtades mot hypade Emerson Fittipaldi och Mario Andretti och slutade tvåa de åren. Ronnie vann aldrig Sveriges Grand Prix.


Fernando Alonso

Ger alltid 100% hur hopplös än situationen ser ut. Har förmågan att klämmar ur allt ur sin bil, slå till med omöjliga varvtider och nå resultat trots att materialet har varit risigt. Han håller också lite låg profil och är fåordig i mediasammanhang.

Ronnie hade otur att sitta i fel bil vid fel tillfälle men gav alltid max. Han hade en förmåga att kunna känna av sin bil och trolla med varvtider. Media var han lite misstänksam mot.


Sebastian Vettel

Imponerarde Formel 1-världen med en åttondeplats i sitt första Grand Prix och blev snabbt ett namn att komma ihåg inför framtiden. Vann första gången på ett regnigt Monza.

Ronnie slutade sjua i sin debut. Monza blev hans bästa banan resultatmässigt. Fastän han inte var vidare förtjust i att köra i regn så bemästrade han underlaget galant.


Resultat

63% av rösterna gick till Alonso

27% till Barichello

9% till Vettel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar